Ford Fiesta Inapoi

FiestaTitBlazerBlueLHD3dr_Front_00001

NOUL FORD FIESTA

Ford Fiesta Trend 1,0 l, 80 CP, la 9.000 Euro* (TVA inclus)!

Asemenea unui smartphone performant şi actual, noul Ford Fiesta îmbină stilul contemporan cu tehnologia de vârf. Fiecare dotare este creată pentru a te ajuta să profiţi la maximum de orice zi.

Cu Ford SYNC poţi selecta o piesă de pe un USB sau un MP3/iPod® sau să o redai de pe mobil. Sistemul îţi permite să efectuezi şi să primeşti apeluri utilizând vocea și chiar citeşte mesajele text cu voce tare, astfel încât poţi păstra legătura cu prietenii şi familia din mers.

În plus, nici nu va fi nevoie să te opreşti prea des pentru a alimenta: motorul nostru premiat 1.0 EcoBoost îmbină puterea satisfăcătoare cu un consum de combustibil excepţional, de până la 4,3 l/100 km.

Datorită tehnologiilor inovatoare, fiecare clipă de condus va fi sigură, confortabilă, interactivă şi distractivă. Iar maşina este disponibilă în 12 culori atractive.

*Preţul exprimat include TVA și este valabil pentru Ford Fiesta, Trend, 3 uşi, 1.0 Benzină 80 CP (Euro VI, consum mixt 4.6 l/100 km, emisii CO2 (g/km): 105), şi cuprinde contravaloarea tichetului Remat. Ofertă supusă unor termene și condiţii, valabilă în limita stocului disponibil, la dealerii Ford participanţi la promoţie.**Pentru un autoturism in valoare de 41,400 lei (cu TVA), avans 2,070 lei (minim 5%), valoarea totala a creditului va fi de 39,330 lei pe 60 luni: rata anuala a dobanzii (fixa) 4.57%, comision de analiza dosar 0 lei, comision lunar de administrare credit 0 lei, valoarea ratei lunare (pentru rate egale) 734.5 lei, valoarea totala platibila 44,068.9 lei, DAE 4.67%. In calculul ratei lunare nu s-a inclus asigurarea optionala de viata si asigurarea CASCO. In cazul in care se opteaza pentru asigurarea (facultativa) de viata, rata lunara devine 809.3 lei.

Citește mai multe despre Ford Fiesta

Click pentru lista de preturi Ford Fiesta

Click pentru oferta speciala TradeIn Ford Fiesta

Oferta speciala Ford Fiesta