Flote

Ford Fleet Partner este programul creat de Ford pentru a oferi solutii complete pentru mobilitatea unui business. Beneficiezi de un mix de produse si servicii pe care, alaturi de consultantii nostri, il poti adapta afacerii tale.

Ce primesti?

 Tehnologii inovatoare si produse inteligente

Ford pune la dispozitia flotei tale intreaga gama de autoturisme si utilitare. Beneficiezi de cele mai avansate tehnologii auto la nivel de segment, create pentru o experienta unica la volan si scaderea costurilor de rulare.

In functie de specificul afacerii tale, consultantii nostri te pot ajuta sa faci cele mai bune alegeri.

Solutii eficiente de finantare
Ford Romania iti ofera, alaturi de partenerii sai, o gama completa si variata de solutii financiare pentru innoirea flotei tale. Poti alege solutii de finantare prin Ford Leasing, cu dobanda preferentiala, sau poti alege orice alta companie de leasing.
Business Service Club
Este un program de servicii after sales dedicat, pus la dispozitia flotei tale de catre Ford Romania. Business Service Club iti ofera service la standarde inalte, cat si asistenta profesionista, beneficiind de interventii prompte si eficiente, cu un efect vizibil asupra mobilitatii afacerii tale.
Solutii personalizate
Consultantii nostri te pot ajuta sa iti stabilesti nevoile de mobilitate pentru afacerea ta, primind astfel o oferta personalizata.
Daca doresti o oferta personalizata, ne poti contacta iar un consultat te va asista de-a lungul intregului proces, de la alegerea modelelor, pana la solutia de finantare.
Contact
Pentru detalii complete despre serviciile de flota oferite de Ford, te rugam sa contactezi consultantul de flote din echipa Central Motors.