Ford B-MAX  Inapoi

B-MAX_LHD_BurnishedGlow_Front_00001

Ingeniosul FORD B-MAX

Ford B-MAX a fost special conceput pentru șoferul contemporan, care profită din plin de toate posibilitățile unei vieți moderne. Cu toate că este o mașină compactă, ingeniosul sistem de acces în habitaclu îți oferă o deschidere de 1,5 metri către un interior spațios, rafinat și de calitate premium.

Alături de designul unic, B-MAX are o multitudine de tehnologii care fac din condus o adevărată plăcere, un lucru simplu și eficient. De exemplu, sistemul Active City Stop reduce riscul sau consecințele unei coliziuni cu vehiculul aflat în față, în condiții de trafic lent, activând automat frânele în locul tău, la nevoie. Cu Ford SYNC® îți controlezi muzica și telefonul prin simple comenzi vocale – SYNC® poate chiar să-ți citească mesajele prin boxele mașinii – totul pentru ca tu să poți conduce atent la drum și cu mâinile pe volan. Iar revoluționarul motor EcoBoost de 1,0 litru, pe benzină, produce puterea unui motor convenţional de 1,6, însă oferă cel mai bun consum din clasa lui.

Află mai multe despre ingeniosul Ford B-MAX în paginile de design, experiență la volan, performanță și eficiență și siguranță

Citește mai multe despre Ford B-MAX

Click pentru lista de preturi Ford B-MAX