Ford Ranger Inapoi

4
FORD RANGER

Ford Ranger a fost testat fără pic de milă – în unele dintre cele mai ostile medii, la temperaturi extreme şi pe cele mai dure tipuri de teren din lume.

Ranger a fost testat, de asemenea, şi de o parte dintre cei mai severi arbitri din lume – cei din juriul „Pick-up-ul Internaţional al Anului 2013”. Aceştia – jurnalişti de top din domeniul auto, din întreaga lume –i-au acordat lui Ranger, în unanimitatea, mai multe puncte decât punctajul cumulat al ocupanţilor locurilor 2 şi 3.

Arbitrii au fost impresionaţi, fără îndoială, de plusul de putere oferit de noua gamă de motoare diesel Duratorq – putere care vă permite să transportaţi o sarcină utilă de până la 1.340 kg şi să remorcaţi până la 3.350 kg. În acelaşi timp, noile motorizări oferă un consum ameliorat şi respect sunt conforme cu standardele Euro V în materie de emisii.

Ford Ranger este, de asemenea, primul pick-up care a obţinut o evaluare a siguranţei de 5 stele din partea organizaţiei Euro NCAP. Aflaţi mai multe despre nivelurile de siguranţă, experienţa condusului,performanţa şi eficienţa, utilitatea si design.

Citește mai multe despre Ford Ranger

Click pentru lista de preturi Ford Ranger