Ford Tourneo Custom Inapoi

2

NOUL FORD TOURNEO CUSTOM

Noul Tourneo Custom îmbunătăţeşte și mai mult caracteristicile deja existente ale vehiculelor Ford de transport persoane, oferind spaţiu considerabil şi confort pentru până la nouă persoane, totul completat de un design exterior nou şi stilat.

Interiorul luxos dispune de scaune spate flexibile inovatoare, ce pot fi dispuse în peste 30 de configuraţii diferite, oferindu-vă toată versatilitatea de care aveţi nevoie. Sunt disponibile dotări de vârf, precum sistemul Ford SYNC cu comandă vocală şi cel de conectivitate MP3/telefon, care, după producerea unui accident, vă pot ajuta să apelaţi serviciile de urgenţă. În plus, datorită designului său aerodinamic, motorului cu consum redus şi tehnologiilor de economisire a combustibilului, precum sistemul Auto-Start-Stop, acest vehicul este unul dintre cele mai eficiente din clasa sa.

Noul Tourneo Custom este extrem de rentabil, fie că îl folosiţi în scopuri comerciale sau ca un mijloc sigur şi luxos de a vă transporta familia, prietenii şi bagajele acestora. (Puteţi chiar să alegeţi o versiune L2, cu ampatament lung, pentru a beneficia de spaţiu suplimentar pentru bagaje.)

Aflaţi mai multe informaţii despre acesta – experienţa la volan, performanţa şi eficienţa, siguranţa şi securitatea şi designul.

Citește mai multe despre Ford Tourneo Custom

Click pentru lista de preturi Ford Tourneo Custom