Ford Transit Autosasiu Inapoi

 sasiu (1)

AUTOŞASIUL CU CABINĂ FORD TRANSIT

Rezistenţa şi calitatea construcţiei specifice unei camionete. Agilitatea şi eficienţa unui vehicul comercial uşor. Flexibilitatea unei platforme care permite o mare varietate de conversii.

Acesta este noul autoşasiu cu cabină Ford Transit: modelat după nevoile reale ale proprietarilor; proiectat în parteneriat cu industria constructoare de caroserii, construit pentru a oferi o fundaţie solidă afacerii dumneavoastră.

Un şasiu cu cadru tip scară foarte solid este disponibil cu cinci lungimi, oferindu-vă greutăţi brute ale vehiculului de la 3.100 kg la 4.700 kg. De asemenea, puteţi alege o cabină simplă sau dublă, precum şi tracţiune pe faţă, pe spate sau integrală, care, în funcţie de specificaţie, poate tracta o remorcă de până la 3,5 tone cu roţile blocate.

Dotările şi tehnologiile, oferă un plus de confort în cabina bine echipată şi îmbunatăţesc experienţa la volan.

Şi dacă doriţi să vă convertiţi vehiculul adăugând lumini intermitente, baterii AGM sau o culoare specială (de exemplu), opţiunile de vehicule speciale vă pot ajuta să îl actualizaţi pentru a accepta aceste conversii.

Indiferent dacă aveţi nevoie de o furgonetă carosată standard, dropside sau cu benă, o furgonetă frigorifică, un atelier mobil sau un vehicul pentru situaţii de urgenţă, noul autoşasiu cu cabină Ford Transit poate fi alegerea perfectă.

Aflaţi mai multe despre autoşasiul cu cabină Ford Transit, precum designul, experienţa la volan, utilitatea şi costurile, performanţa şi eficienţa, siguranţa şi protecţia, stilurile de caroserie şi modelele disponibile.

Citește mai multe despre Ford Transit Autosasiu