Ford Transit Connect Inapoi

Ford-TransitConnect_21
Prezentare generală

Compact şi puternic, modelul Transit Connect cu un aspect nou este pus pe fapte mari. În spatele exteriorului elegant şi îndrăzneţ se ascunde un vehicul care este proiectat după aceleaşi standarde stricte utilizate în cazul modelului Transit de dimensiuni mai mari.

Linia stilistică a cabinei este acum mai atractivă, cu elemente caracteristice unui autoturism, oferind un nivel de confort de neegalat în segmentul autoutilitarelor de mici dimensiuni. Interiorul include o serie de noi dotări, dispuse pe tabloul de bord reproiectat. În plus, cabina este prevăzută cu câteva opţiuni inteligente, precum luminile de avarie activate automat pentru a avertiza şoferii din spate în cazul frânării bruşte.

Echipat cu o gamă de motoare Duratorq TDCi, Transit Connect este un partener puternic, rezistent şi flexibil. Indiferent ce transportaţi (persoane, bunuri, materiale sau unelte), vă veţi bucura de productivitatea şi rentabilitatea caracteristice acestui vehicul.

Îmbinând în mod armonios capacitatea la efort şi caracteristicile de conducere ale unui autoturism, Transit Connect este autoutilitara de mici dimensiuni care face diferenţa.

Citește mai multe despre Ford Transit Connect

Click pentru lista de preturi Ford Transit Connect