Noul Ford Transit Custom Inapoi

5

NOUL FORD TRANSIT CUSTOM
Van-ul internaţional al anului 2013

Noul Transit Custom stabileşte punctul de referinţă pentru eficienţă şi spaţiu de încărcare, vă îmbunătăţeşte productivitatea şi va face o impresie notabilă asupra clienţilor dumneavoastră. Prin urmare, îşi merită pe deplin prestigiosul premiu de autoutilitară internaţională a anului. Modelul de dimensiuni medii din noua noastră gamă Transit, Transit Custom obţine cea mai bună economie de combustibil din clasa sa, datorită, în principal, tehnologiilor ECOnetic de economisire a combustibilului, precum funcţia Auto-Start-Stop şi Încărcarea Regenerativă Inteligentă. Interiorul său confortabil şi durabil vă va ușura ziua de lucru – în special datorită cabinei, care funcţionează ca un birou mobil. Transit Custom este, de asemenea, lider de clasă la spaţiu de încărcare. Şi indiferent dacă alegeţi autoutilitara, autoutilitara cu cabină dublă, sau Kombi, puteţi beneficia de numeroase tehnologii avansate, inclusiv comanda vocală Ford SYNC şi sistemul de conectivitate MP3/iPod şi telefon.

Transit Custom este, de asemenea, prima şi singura autoutilitară din segmentul său care a obţinut un punctaj maxim de 5 stele la testele de siguranță Euro NCAP. Două dintre tehnologiile sale inovatoare, Sistemul de avertizare la părăsirea benzii şi Ford SYNC® cu Sistem de Asistenţă pentru situaţii de urgenţă au primit, de asemenea, premii Euro NCAP Advanced pentru tehnologie: primele de acest fel obținute vreodată de un vehicul comercial.

Aflaţi mai multe informații despre Transit Custom: experienţa la volan pe care o oferă, performanţa şi eficienţa sa, utilitatea şi costurile, nivelurile de siguranţă şi securitate şi designul.

Citește mai multe despre Ford Transit Custom

Click pentru lista de preturi Ford Transit Custom