Reparatii_frane2 Puterea de a te opri pe care poţi conta programari service

Sistemul de frânare reprezintă un element-cheie pentru conceptul de siguranţă; prin urmare, verificarea sa periodică este vitală. Kiturile cu plăcuţe de frână Motorcraft sunt special concepute pentru modelul tău Ford; cu ele, scapi de griji şi beneficiezi şi de reparaţii la un înalt nivel calitativ. După cum poti constata din tabelul de mai jos, discurile şi plăcuţele nostre de frână vin şi la un preţ prietenos.

Plăcuţe de frână la preţuri competitive pentru modelul tău Ford

Reparaţii Fiesta, Fusion Focus, C-MAX Mondeo, S-MAX, Galaxy, Kuga Transit/ Tourneo Connect Transit
Înlocuire set plăcuţe de frână faţă 270 lei* 320 lei* 350 lei* 320 lei* 310 lei*
Înlocuire set plăcuţe şi discuri de frână faţă 700 lei* 830 lei* 930 lei* 620 lei* 1200 lei*
Schimb lichid de frână 125 lei 125 lei 125 lei 125 lei 125 lei

Toate kiturile cu plăcuţe de frână Motorcraft au fost îmbunătăţite şi testate în concordanţă cu cele mai stricte directive Ford şi sunt special concepute pentru modelele Ford.

De asemenea, şi-au demonstrat longevitatea mulţumită rezistenţei la temperaturi înalte, oferind comfortul necesar chiar şi în condiţiile unei sarcini mari pe pneu.

*Toate preturile afisate in aceasta oferta sunt preturi recomandate in lei, contin TVA conform legislatiei in vigoare si includ pretul manoperei. Oferta nu include componentele tehnologice. Oferta este valabila in limita stocului disponibil si nu se aplica autovehiculelor utilitare echipate cu jante din aliaj si/sau a celor cu roti duble spate. Aceasta oferta este supusa unor termene si conditii si poate varia in functie de seria de sasiu. Perioada derularii acestei campanii: 8 martie 2017 – 31 septembrie 2017.