Tinichigerie-Vopsitorie  Inapoi

tinichigerie

Pastreaza-ti vehiculul Ford in forma perfecta

Este bine de ştiut că oamenii care îţi repară şi întreţin vehiculul au fost instruiţi de oamenii care au construit-o. Fie că este vorba de un autovehicul Ford nou sau de unul rulat – noi te putem ajuta să îţi menţi vehiculul în stare optimă de funcţionare. În această secţiune găseşti informaţii despre cum trebuie să procedezi în caz de accident şi cum poţi repara orice fel de daune ori zgârieturi.

Reparatii parbrize
Calitatea reparatiilor
Piese originale
Tehnologia SMART, de ultimă generație, te ajută să îți păstrezi parbrizul ca nou. Se poate întâmpla ca o pietricică aruncată de altă maşină să lovească şi să deterioreze parbrizul vehiculului tău Ford. Specialiştii noştri în reparaţii parbrize te pot ajuta să ai, din nou, un parbriz impecabil. Folosind tehnologia SMART, de ultimă generație, şi instrumente avansate, specialiştii noştri vor repara, atunci când este posibil, parbrizele deteriorate, ajutându-te să economiseşti timp şi bani. Reparaţia este posibilă dacă:

  • Nu depaşeşte dimensiunile unei monede de 50 de bani
  • Nu se află la o distanţă mai mică de 10 cm de la marginea parbrizului
  • Nu se află în câmpul vizual al şoferului.

 

Locul potrivit, pentru toate serviciile de care ai nevoie
Dealerii şi reparatorii autorizaţi Ford îţi oferă cele mai bune servicii, indiferent de reparaţiile de care ai nevoie. Toţi tehnicienii sunt pregătiţi de către Ford, la standarde care garantează rezultate de calitate, în timp ce piesele originale Ford sunt întotdeauna disponibile şi permit acordarea de garanţie post-reparaţie. Oferim serviciile adecvate fiecărui model Ford, indiferent de vârstă, iar dacă este cazul luăm legătura direct cu compania ta de asigurări. În plus, garanţia Ford anti-perforare, pentru vehiculul supus intervenţiei tehnice, rămâne valabilă.
Piesele Originale Ford sunt piese de schimb fabricate în conformitate cu specificaţiile şi standardele noastre de producţie. Acestea asigură calitatea, performanţa şi potrivirea componentelor folosite pentru vehicule noi.Ştim că siguranţa este importantă pentru tine. De aceea, vehiculul tău Ford oferă un nivel ridicat de siguranţă, atât pentru pasageri cât şi pentru pietoni. Acesta se datorează inclusiv folosirii pieselor originale Ford. O serie de teste desfaşurate de MIRA (Motor Industry Research Association) a demonstrat că riscul rănirii în caz de ciocnire cu un pieton creşte cu până la 17% în cazul în care pe maşină este montată o capotă care nu este de origine.