Ford Tourneo Connect Inapoi

BlobServer (3)

NOUL TOURNEO CONNECT

Noul Tourneo Connect este un tip diferit de vehicul destinat transportului de persoane. Este unul inteligent.
Inteligent, pentru că este flexibil: în Tourneo Connect au loc până la cinci persoane, iar în Grand Tourneo Connect maximum şapte. Şi, mulţumită celor până la 16 configuraţii ale scaunelor, este, de asemenea, simplu să creaţi tot spaţiul pentru bagaje şi echipament de care aveţi nevoie.
Inteligent, deoarece vă puteţi bucura de performanţe excelente şi eficienţă excepţională a combustibilului din partea unei game largi de motoare pe benzină şi diesel avansate. Motorul revoluţionar EcoBoost pe benzină, de exemplu, consumă până la 8,0 l/100 km în varianta de 1,6 l cu transmisie automată cu 6 trepte de viteză şi 150 CP şi până la 5,6 l/100 km în varianta de 1,0 l cu transmisie manuală cu 6 trepte de viteză şi 100 CP. O opţiune de motor diesel avansat vă oferă un consum de 4,4 l/100 km.
Şi încă o dată inteligent, deoarece Tourneo Connect este dotat cu o gamă variată de tehnologii remarcabile. De la Ford SYNC cu comandă vocală, care vă permite să efectuaţi şi să preluaţi apeluri telefonice şi să controlaţi muzica prin intermediul unor comenzi vocale simple şi până la Oprirea activă în oraş, care vă poate ajuta să preveniţi coliziunile la viteze mici frânând în locul dvs.: fiecare tehnologie în parte este concepută pentru a vă face viaţa mai uşoară.
Adăugaţi multe dintre caracteristicile şi dotările pentru confort pe care le-aţi aştepta de la un vehicul de transport persoane premium, plus designul şi calitatea construcţiei făcute pentru a rezista şi Tourneo Connect ar putea fi alegerea inteligentă pentru dvs.

Citește mai multe despre Ford Tourneo Connect