Ford Tourneo Courier Inapoi

BlobServer (2)

NOUL FORD TOURNEO COURIER

Ford Tourneo Courier Trend 1.0, EcoBoost 100 CP, la 11.300 Euro* (TVA inclus)!

Vrei utilitate, spațiu și consum redus. Doreşti confort, stil și tehnologie. Dar poţi avea toate acestea într-o mașină care să fie și accesibilă?

Este posibil, dacă acea mașină este un vehicul inteligent. Acest vehicul compact și spațios oferă loc suficient pentru persoane, putând, de asemenea, transporta și bagajele tuturor. Spațiul interior poate fi folosit la maximum cu ajutorul scaunelor flexibile, în timp ce spațiul de depozitare și caracteristicile inteligente fac mai ușoară organizarea și așezarea tuturor bunurilor tale.

Gama de tehnologii avansate include Ford SYNC cu comandă vocală, care îţi oferă posibilitatea de a prelua şi de a efectua apeluri telefonice în modul hands-free. Sistemul poate chiar citi cu voce tare mesajele text pe care le primeşti.

Și, indiferent dacă alegi un motor diesel cu consum redus de 1,5 sau 1,6 l, sau alegi motorul nostru premiat, pe benzină EcoBoost de 1,0 l, vei conduce unul dintre cele mai economice vehicule.

Compact şi elegant, versatil şi cu un consum redus, dotat cu numeroase caracteristici şi tehnologii inovatoare: noul Ford Tourneo Courier poate fi tot ceea ce îţi doreşti de la o mașină.

Află mai multe despre noul Tourneo Courier şi descoperă designul, experienţa de condus, performanţa şi eficienţa, siguranţa şi protecţia, precum şi modelele disponibile.

*Preţul exprimat include TVA și este valabil pentru Ford TOURNEO COURIER, Trend, 5 uşi, 1.0 EcoBoost100 CP (Euro VI, consum mixt 5.1 l/100 km, emisii CO2 (g/km): 121), şi cuprinde contravaloarea tichetului Remat. Ofertă supusă unor termene și condiţii, valabilă în limita stocului disponibil, la dealerii Ford participanţi la promoţie.

Citește mai multe despre Ford Tourneo Courier

Click pentru lista de preturi Ford Tourneo Courier