Bussines Service Club

Bun-venit la Business Class

Central Motors vă pune la dispoziţie programul special Business Service Club (BSC), care este dedicat clienţilor de flotă şi include servicii profesioniste de întreţinere pentru maşinile companiei dumneavoastră, inclusiv intervenţii de natură mecanică şi reparaţii ori vopsitorie post-accident.

Programul BSC este o soluţie care garantează standarde de service înalte şi bine definite, menite să asigure atât mobilitatea vehiculelor dumneavoastră, cât şi asistenţa profesionistă. Business Service Club înseamnă intervenţii prompte şi eficiente, cu un efect vizibil asupra optimizării costurilor de utilizare ale parcului auto.

Participarea la program

La Business Service Club poate participa orice client de flotă înregistrat în baza de date a Central Motors dupa semnarea contractului de furnizare de servicii. Pentru mai multe informaţii despre program, vă rugăm să ne contactaţi la coordonatele de mai jos.

La înscrierea în program veţi primi un Card de Identificare a Vehiculului, pus la dispoziţie gratuit de către Ford România.

Principalele beneficii ale înscrierii în Business Service Club:

  • Întreţinere detaliată a parcului dumneavoastră de maşini
  • Previzibilitate şi optimizare a costurilor
  • Tarife preferenţiale pentru piese originale şi manoperă
  • Selectarea tipului de program adecvat nevoilor dumneavoastră: Fără Grijă sau Alegerea Ta
  • Mobilitate crescută, datorită unei flote de vehicule de schimb
  • Flexibilitate în emiterea facturilor şi efectuarea plăţilor