fordleasing_780

FORD LEASING

Eficientizați-vă costurile de achiziție și întreținere cu Ford Leasing, un partener de drum bun. Flexibil, ușor și convenabil. Alegeți doar modelul favorit și pachetul de finanțare potrivit și porniți la drum bun cu încredere. Costuri mai mici, bucurii mai mari.

Creditul auto în lei este singurul credit conceput special pentru mașina dumneavoastră, implicând costuri mai mici față de creditele de nevoi personale. Cu un singur drum la sediul dealerului, fără complicații, fără drumuri suplimentare și fără birocrație, finanțați și asigurați mașina dorită!

Înnoiți-vă parcul auto cu Ford
Oferta de leasing financiar de la Ford este pentru persoane juridice şi fizice, pentru achiziţii în Euro, şi reprezintă o oportunitate de a completa sau înnoi parcul auto cu cele mai mici costuri de finanţare. Rate fixe și management de flote
Cu Leasing-ul Operațional de la Ford știți de la bun început cât veți plăti la sfârșit. În plus, pentru eficientizarea mobilității, puteți opta și pentru serviciile noastre complete de management al flotei.
Pentru a ne asigura că noua achiziţie va fi doar un motiv de bucurie, consultanţii noştri vă vor ajuta să găsiți cea mai bună soluție de finanțare pentru dumneavoastră.