Ford Transit Minibus Inapoi

ford-transit-minibus-3
Prezentare generală

Dacă doriţi să asiguraţi transportul de persoane dintr-un loc într-altul, eficienţa autovehiculului dumneavoastră este esenţială. La urma urmei, aceasta afectează în mod direct profitabilitatea. Ţinând cont de acest lucru, am îmbunătăţit şi am modernizat Transit Minibus pentru a-l transforma într-un autovehicul proiectat şi construit pentru lumea afacerilor de astăzi.

De exemplu, acesta este echipat cu noi motoare mai eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil, care întrunesc standardele de emisii Euro 5. Şi beneficiaţi de sistemul de Încărcare regenerativă inteligentă, care încarcă bateria atunci când este cazul, şi de funcţia Auto-Start-Stop, care economiseşte combustibil atunci când vă opriţi în trafic. Am îmbunătăţit, de asemenea, experienţa pe parcursul călătoriilor pentru şofer şi pasageri.

Toate aceste îmbunătăţiri sunt integrate în cadrul unei game extinse şi flexibile de stiluri ale caroseriei, de la versiunea cu 9 locuri şi până la versiunea de 17 locuri. Indiferent de modelul pe care îl alegeţi, acesta va asigura un consum de combustibil redus, va fi fiabil, sigur şi confortabil.

Citește mai multe despre Ford Transit Minibus

Click pentru lista de preturi Ford Transit Minibus